Werkwijze

U kunt via E-mail of telefoon contact opnemen met Bordurije om uw wensen kenbaar te maken.

Om uw wensen door te spreken is het in de meeste gevallen het handigste om langs te komen bij Bordurije.

Als eerste is het van belang om te weten op welk soort textiel de borduring moet komen. U kunt bij Bordurije uw gewenste textiel bestellen. U kunt daarbij denken aan sweaters, jassen, t-shirts, broeken, handdoeken, slabbers, babymutsjes, maar ook tassen, keykoords en zelfs schoenen zijn mogelijketc.

Natuurlijk is het ook mogelijk om uw textiel zelf aan te leveren. Als u zelf textiel levert, is het van belang dat de kwaliteit goed is. Borduringen op textiel van slechte kwaliteit zien er vaak na 1 of 2 keer wassen niet meer mooi uit en dat is zonde van uw investering.

Vervolgens is het van belang wat er geborduurd moet worden. Is het een logo, afbeelding of alleen tekst? Of is het een combinatie van een logo of afbeelding met tekst?

Bordurije beschikt over tal van afbeeldingen en lettertypes die geborduurd kunnen worden.

Heeft u zelf een logo of afbeelding dan is het volgende erg belangrijk: Het logo of afbeelding moet aangeleverd worden in een JPG-, BMP of EPS-bestand, bij voorkeur in een zo hoog mogelijke resolutie. Er wordt van uw aangeleverde logo of afbeelding een borduurbestand gemaakt. Indien er aanpassingen gedaan moeten worden in het aangeleverde bestand doordat de resolutie te klein is dan zullen er extra kosten berekend worden.

Wanneer er in de borduring een standaard lettertype gebruikt wordt , kunnen we dit dus vaak met ons borduurprogramma maken. Wij vragen u dan om het lettertype aan ons door te geven. Het voordeel hiervan is, dat we geen apart borduurbestand hoeven te maken hetgeen de kosten laag houdt.

Graag adviseren wij u over de plaats en het formaat van de borduring en de daarbij behorende kleuren. De kleur die wij gebruiken kunt u alvast bekijken in de kleurenkaart.

Is eenmaal een borduurbestand gemaakt dan bewaren wij dit zorgvuldig. Indien het logo bij vervolgbestellingen niet meer of minder dan 10% van de bestaande mal afwijkt, betaalt u alleen de borduurkosten.

Na ontvangst van bovengenoemde informatie, doen wij ons uiterste best om u binnen 24 uur een passende offerte aan te bieden. In sommige gevallen maken we in overleg met de klant een proefborduring. Om de proefborduring te beoordelen kunnen wij een foto versturen via mail, Whatsapp of post. Het is tevens mogelijk de proefborduring in ons atelier te komen beoordelen.

Na akkoord gaan wij over tot productie.